CORROSAFE Arkistokaappi

1 160 

(sis. alv ja rahti kotiovelle)
korkeus 1500 mm | leveys 550 mm
syvyys 400 mm | paino 150 kg

Kuvaus

Vaativan ruotsalaisen SS3492- standardin täyttävät turvakaapit ovat turvallinen valinta arvokkaiden esineiden säilyttämiseen. Oven kampalukitus estää tehokkaasti oven aukikampeamista lukon puolelta. Ovirakenne taittuu karmin taakse, jolloin ovi ei avaudu vaikka saranat leikattais irti. Oheisessa videossa näkyy minkälaisia murtautumisyrityksiä kaappien on kestettävä, tullakseen hyväksytyksi SS3492- standardin mukaan.

Corrosafe- kassakaappi on valmistettu 4 mm:n vahvuisesta teräspellistä. Pieninkin painaa 125 kg. Avainten säilyttämisestä, tai joutumisesta vääriin käsiin, ei tarvitse huolehtia koska Corrosafen arkistokaapissa on vakiona turvallinen koodilukko. Pientavarat ja saa säilytettyä ylähyllyllä sekä ovessa olevissa säilytyslokeroissa. Corrosafe-arkistokaappi on luotettava säilö myös muille kodin ja toimiston arvotavaroille. Mikäli kaapissa säilytetään esimerkiksi yrityksen asiakirjoja, on hankinta yrityksen verotuksessa vähennyskelpoinen.

Takuu 5 vuotta.

Säilyttämällä arvoesineet Corrosafe- asekaapissa, sekä omistaja että arvotavarat saavat olla rauhassa. Corrosafe- arkistokaappi hankitaan varmuuden vuoksi.